Har ni testat kall gröt någon gång? Nu ska ni få recept på världens godaste kärleksmumsgröt…

Recept - 1 dl havregryn - 40 g kärleksmumskasein - 2 tsk sötströ - 0,5 dl starkt kaffe - 5-10 g kokosolja - Vatten

Gör såhär: 1. Blanda ihop havregryn (torra!), kasein och sötströ 2. Häll i kaffet och rör runt 3. Fyll succesivt på med vatten tills du når önskad konsistens, ca. 2-3 dl. Den ska vara hyfsat rinnig! 4. Ställ in i kylen minst ett par timmar, men gärna över natten. 5. När den är klar att äta smälter du kokosolja och smetar på toppen. Den kommer stela som en liten glasyr.

Ät och njut! Perfekt frukost och mellis! Tyngre Kasein är ett högkvalitativt proteinpulver som förser dina muskler med aminosyror under många timmar. Kasein har ett långsamt upptag i kroppen och en tjockare konsistens än vassleproteinet, det lämpar sig därför väl som kvällsprotein. Dessutom mättar kasein bra och underlättar för dig som går på diet. Passar dig som söker ett krämigt protein och vägrar att göra avkall på smaken.

Varför kasein? • Motverkar nedbrytandet av muskelmassa. • Är utmärkt att göra egen proteinpudding av, eller använda i exempelvis pannkakor, gröt, smoothies och proteinbakverk. • Högt proteininnehåll, 75 %. • Lågt fett- och kolhydratinnehåll, 2 % respektive 7 %.

PRODUKTINNEHÅLL: 1 000 g
ANVÄNDNING: 1 rågad skopa (ca 35 g), blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk.
NÄRINGSDEKLARATION: Per 100 g (Per portion 35 g)
Energi 1414 kJ/338 kcal (502 kJ/120 kcal)
Fett 1,5 g (0,5 g)
- varav mättat fett 1 g (0,4 g)
Kolhydrater 6 g (2,1 g)
- varav sockerarter 5 g (1,8 g)
Protein 75 g (26 g)
Salt 0,38 g (0,1 g)
INGREDIENSER: Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), kakao, arom, sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym.
*Innehåller en fenylalaninkälla
FÖRVARING: Förvaras torrt i rumstemperatur

Kasein Kärleksmums

-
Tillfälligt slut i lager