Mitt absoluta favoritkasein! Blanda kaseinet till en pudding och du har den bästa toppingen för din havregrynsgröt.

Tricket för perfekta kaseinpuddingen är att mäta upp så mycket kaseinpulver du vill ha och succesivt blanda ut det med lite, lite vatten åt gången tills du uppnår önskad konsistens. Häller du i för mycket vatten kommer det bli rinnigt, så var försiktig! :) Äter du kaseinpuddingen för sig själv som den är rekommenderar jag starkt att toppa med lite flingsalt – MUMS!

Tyngre Kasein är ett högkvalitativt proteinpulver som förser dina muskler med aminosyror under många timmar. Kasein har ett långsamt upptag i kroppen och en tjockare konsistens än vassleproteinet, det lämpar sig därför väl som kvällsprotein. Dessutom mättar kasein bra och underlättar för dig som går på diet. Passar dig som söker ett krämigt protein och vägrar att göra avkall på smaken.

Varför kasein? • Motverkar nedbrytandet av muskelmassa. • Är utmärkt att göra egen proteinpudding av, eller använda i exempelvis pannkakor, gröt, smoothies och proteinbakverk. • Högt proteininnehåll, 75 %. • Lågt fett- och kolhydratinnehåll, 2 % respektive 7 %.

PRODUKTINNEHÅLL: 1 000 g
ANVÄNDNING: 1 rågad skopa (ca 35 g), blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk.
NÄRINGSDEKLARATION Per 100 g (Per portion 35 g):
Energi 1414 kJ/338 kcal (494 kJ/118 kcal)
Fett 2 g (0,7 g)
- varav mättat fett 1 g (0,4 g)
Kolhydrater 8 g (2,8 g)
- varav sockerarter 5 g (1,8 g)
Protein 72 g (25 g)
Salt 0,16 g (0,06 g)
INGREDIENSER: Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), kakao, arom, sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym.
*Innehåller en fenylalaninkälla
FÖRVARING: Förvaras torrt i rumstemperatur.

Kasein Nötkräm

-
Tillfälligt slut i lager