Tyngre Kanelbulle aka min första stora vassle-kärlek. Detta har varit en stående favorit sedan första smakprovet och oavsett hur många proteinpulver jag testat så är det alltid Tyngres Kanelbulle jag faller tillbaka på. Höjer havregrynsgröten till skyarna med sin smöriga och söta smak med inslag av kanel!

Varför vassle? • Vassle stimulerar proteinsyntesen och därmed uppbyggnaden av ny muskelmassa. • Vassle, till skillnad från kasein, är ett snabbverkande protein och ger bäst resultat i samband med träning. Självklart funkar det utmärkt att dricka vassle när som helst under dagen, exempelvis som mellanmål. • Högt proteininnehåll, 27 g/portion. • Alla Tyngres proteinpulver innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen i mindre enheter när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att Tyngres vassle kan vara ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

PRODUKTINNEHÅLL: 1 000 g
ANVÄNDNING: 1 skopa pulver (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk.
NÄRINGSDEKLARATION:
Per 100 g (Per portion 35 g)
Energi 1631 kJ/390 kcal (570 kJ/136 kcal)
Fett 6 g (2,1 g)
- varav mättat fett 4 g (1,4 g)
Kolhydrater 7 g (2,5 g)
- varav sockerarter 5 g (2,1 g)
Protein 77 g (27 g)
Salt 0,5 g (0,17 g)
INGREDIENSER: Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat vassleprotein (mjölk), kanel, arom, sötningsmedel (aspartam*), emulgeringsmedel (sojalecitin), laktasenzym.
*Innehåller en fenylalaninkälla
ALLERGIINFORMATION: Innehåller mjölkprotein, soja (lecitin) och laktos. FÖRVARING: Förvaras torrt i rumstemperatur.

Vassle Kanelbulle

-
Tillfälligt slut i lager