Precis som namnet avslöjar: En riktig vaniljdröm! Jag blandar ner detta i gröten och toppar med en näve frysta hallon + kanel. Även supergott att blanda som en shake och hälla ner en skvätt i kaffet istället för mjölk - vaniljkaffe med proteinboost!

I övrigt en smak som går varm när det ska bakas hälsosamt och proteinrikt hemma hos mig. :)

Varför vassle? • Vassle stimulerar proteinsyntesen och därmed uppbyggnaden av ny muskelmassa. • Vassle, till skillnad från kasein, är ett snabbverkande protein och ger bäst resultat i samband med träning. Självklart funkar det utmärkt att dricka vassle när som helst under dagen, exempelvis som mellanmål. • Högt proteininnehåll, 27 g/portion. • Alla Tyngres proteinpulver innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen i mindre enheter när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att Tyngres vassle kan vara ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

PRODUKTINNEHÅLL: 1 000 g
ANVÄNDNING:1 skopa pulver (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk.
NÄRINGSDEKLARATION Per 100 g (Per portion 35 g):
Energi 1631 kJ/390 kcal (571 kJ/136 kcal)
Fett 6 g (2,1 g)
- varav mättat fett 4 g (1,4 g)
Kolhydrater 7 g (2,5 g)
- varav sockerarter 6 g (2,1 g)
Protein 77 g (27 g)
Salt 0,4 g (0,14 g)
INGREDIENSER: Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat vassleprotein (mjölk), arom, sötningsmedel (aspartam*), emulgeringsmedel (sojalecitin), laktasenzym.
*Innehåller en fenylalaninkälla
ALLERGIINFORMATION: Innehåller mjölkprotein och laktos.
FÖRVARING: Förvaras torrt i rumstemperatur.

Vassle Vaniljdrömmar

-
Tillfälligt slut i lager