Dessa små rackare är så himla smarta och GODA! Slänger alltid ner en i jackfickan på hundpromenaden, så kan man börja sippa på den på hemvägen så den kickar in precis lagom tid inför gympasset!


Orkar du inte blanda en pwo? Känner du inte för att dricka stora mängder innan träningen? Ska du kanske på resa? Då är det här den perfekta produkten för dig!

Tyngre pwo-shots packar riktigt mycket kraft i en liten förpackning: med en bättre kyss koffein, beta-alanin och citrulin har du allt du behöver för att få en rejäl kick i passet. Äppelsmaken är inte din gamla vanliga äppeljuice, utan har betydligt mer klös!

Produktinformation: Kosttillskott med aminosyror, koffein och vitaminer. Innehåller sötningsmedel. Hög koffeinhalt (333 mg/100 ml). Rekommenderas ej för barn, gravida och ammande.
Produktinnehåll: 60 ml
Ingredienser: Vatten, L-citrulin, beta-alanin, surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra, phosphorsyra), koffein, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), aromer, sötningsmedel (acesulfam K, sucralose, steviolglycosider), vitamin D, vitamin B6, vitamin B12.

Innehåll per dos (60 ml):
Vitamin D 5 µg (50% av RDI*)
Vitamin B6 1,4 mg (50% av RDI*)
Vitamin B12 2,5 µg (50% av RDI*)
Beta-alanine 2000 mg
L-citrullin 2000 mg
Koffein 200 mg

  • % av dagligt referensintag.

Förvaring: Kallt, torrt och ej i direkt solljus. Öppnad flaska bör förvaras i kylskåp och konsumeras inom 48 timmar.

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för små barn.

Tillverkat i EU för Tyngre AB, Boråsvägen 9, 121 48 Johanneshov.

Konsumentkontakt: info@tyngre.se - www.tyngre.se

PWO Shot Apple

-
Tillfälligt slut i lager