Tyngre Kasein är ett micellärt kasein av absolut högsta kvalitet. Här i en av våra mest älskade smaker – Kanelbulle. Ett fantastiskt välsmakande kasein med tydlig smörighet och mycket kanel. Bullar i flytande form!

Ett proteinpulver som förser dina muskler med aminosyror under många timmar. Kasein har ett långsamt upptag i kroppen och en tjockare konsistens än vassleproteinet och lämpar sig därför väl som kvällsprotein. Dessutom mättar kasein bra och underlättar för dig som går på diet. Passar dig som söker ett krämigt protein och vägrar att göra avkall på smaken.


Ny design, samma goda smak, ännu mer kärlek!

Tyngre Kasein är ett micellärt kasein av absolut högsta kvalitet. Här i en av våra mest älskade smaker – Kanelbulle. Ett fantastiskt välsmakande kasein med tydlig smörighet och mycket kanel. Bullar i flytande form!

Ett proteinpulver som förser dina muskler med aminosyror under många timmar. Kasein har ett långsamt upptag i kroppen och en tjockare konsistens än vassleproteinet och lämpar sig därför väl som kvällsprotein. Dessutom mättar kasein bra och underlättar för dig som går på diet. Passar dig som söker ett krämigt protein och vägrar att göra avkall på smaken. Här hittar du fler smaker av vårt kasein!

Tyngre Kasein Kanelbulle

  • Motverkar nedbrytandet av muskelmassa.
  • Är utmärkt att göra egen proteinpudding av, eller använda i exempelvis pannkakor, gröt och proteinbakverk.
  • Högt proteininnehåll, 75 %.
  • Lågt fett- och kolhydratinnehåll, 2 % respektive 7 %.

Tyngre Kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein kan vara ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

PRODUKTINNEHÅLL: 1 000 g

ANVÄNDNING: 1 rågad skopa (ca 35 g), blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk.

NÄRINGSDEKLARATION Per 100 g (Per portion 35 g):
Energi 1414 kJ/346 kcal (506 kJ/121 kcal)

Fett 1,5 g (0,5 g)

  • varav mättat fett 1 g (0,4 g)

Kolhydrater 6 g (2,8 g)

  • varav sockerarter 5 g (1,8 g)

Protein 77 g (26 g)

Salt 0,22 g (0,1 g)

INGREDIENSER: Mjölkproteinkoncentrat bestående av 80 % micellärt kasein och 20 % vassleprotein (mjölk), kanel, arom, sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym, färgämne (sockerkulör).
*Innehåller en fenylalaninkälla

ALLERGIINFORMATION: Innehåller mjölkprotein och laktos.

FÖRVARING: Förvaras torrt i rumstemperatur.

Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Konsumentkontakt: konsument@tyngredistribution.se - www.tyngre.se

Kasein Kanelbulle 2.0

-
Tillfälligt slut i lager