Proteinbollar med smak av pepparkaka

Cirka 9-10 st bollar

Ingredienser:

1,5 dl kaseinprotein kanelbulle 1 dl glutenfritt havregryn 1 dl lättmjölk 1 msk fibersirap / agavesirap Julkryddor efter smak (kanel, kardemumma & nejlika använde jag) 1 dl kokos att rulla bollarna i

Gör så här:

Mät upp alla ingredienser i en matberedare eller mixer och körs tills du får en jämn massa. Krydda med julkryddor som kanel, kardemumma, nejlika & ingefära efter egen smak. Forma till bollar och rulla i kokos. Förvara i kyl tills det är dags att äta!


Tyngre Kasein är ett micellärt kasein av absolut högsta kvalitet. Här i en av våra mest älskade smaker – Kanelbulle. Ett fantastiskt välsmakande kasein med tydlig smörighet och mycket kanel. Bullar i flytande form!

Ett proteinpulver som förser dina muskler med aminosyror under många timmar. Kasein har ett långsamt upptag i kroppen och en tjockare konsistens än vassleproteinet och lämpar sig därför väl som kvällsprotein. Dessutom mättar kasein bra och underlättar för dig som går på diet. Passar dig som söker ett krämigt protein och vägrar att göra avkall på smaken. Här hittar du fler smaker av vårt kasein!

Tyngre Kasein Kanelbulle

  • Motverkar nedbrytandet av muskelmassa.
  • Är utmärkt att göra egen proteinpudding av, eller använda i exempelvis pannkakor, gröt och proteinbakverk.
  • Högt proteininnehåll, 75 %.
  • Lågt fett- och kolhydratinnehåll, 2 % respektive 7 %.

Tyngre Kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein kan vara ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Konsumentkontakt: konsument@tyngredistribution.se - www.tyngre.se

Kasein Kanelbulle

-
Tillfälligt slut i lager