Proteinpannkakor med smak av mintchoklad

Receptet räcker till en portion

Ingredienser:

  • 1 dl keso (jag använde mini)
  • 1 dl kaseinprotein kladdkaka
  • 1 ägg
  • 1/2 banan
  • 1/2-1 dl vatten (tillsätt lite i taget tills smeten känns lagom lös)
  • 1 tsk pepparmyntsolja eller efter smak

Gör så här:

  1. Mät upp alla ingredienser i en bunke och mixa med en stavmixer.
  2. Tillsätt nu pepparmyntsolja efter smak.
  3. Stek nu pannkakorna i kokosolja på medelhög värme tills det får en fin gyllene yta.
  4. Toppa med kakao, hallon och vaniljkvarg eller pudding!

Tyngre Kasein är ett micellärt kasein av absolut högsta kvalitet. Här i vår favoritsmak och bästsäljare – Kladdkaka. Ett fantastiskt välsmakande kasein med rik chokladsmak. Så nära du kan komma kladdkaka i flytande form!

Ett proteinpulver som förser dina muskler med aminosyror under många timmar. Kasein har ett långsamt upptag i kroppen och en tjockare konsistens än vassleproteinet, det lämpar sig därför väl som kvällsprotein. Dessutom mättar kasein bra och underlättar för dig som går på diet. Passar dig som söker ett krämigt protein och vägrar att göra avkall på smaken. Här hittar du fler smaker av vårt kasein!

Tyngre Kasein Kladdkaka

  • Motverkar nedbrytandet av muskelmassa.
  • Är utmärkt att göra egen proteinpudding av, eller använda i exempelvis pannkakor, gröt och proteinbakverk.
  • Högt proteininnehåll, 75 %.
  • Lågt fett- och kolhydratinnehåll, 2 % respektive 7 %.

Tyngre Kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein kan vara ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Konsumentkontakt: konsument@tyngredistribution.se - www.tyngre.se

Kasein Kladdkaka

-
Tillfälligt slut i lager