Den ultimata boken för dig som vill veta hur du mer precist styr dig kroppsvikt och hur allting fungerar i din kropp när det gäller energiförbrukning. Den här boken har numera sålt i ungefär 15 000 exemplar och du hittar ingen bok som är så detaljerat och ingående inom så många områden som är relevanta rent praktiskt för den som tränar på en lite högre nivå och som vill börja styra sina resultat mer detaljerat.


Forma Kroppen och maximera din prestation 2. En av de mest populära böckerna i Sverige kring träningslära och kost har nu kommit ut i en andra upplaga.

Är du intresserad av hur din kropp fungerar när du tränar? Vad som händer om du äter mycket eller lite kolhydrater och hur kroppens fettförbränning fungerar? Kanske är du mer intresserad av hur eliten inom konditionsidrotterna tränar eller hur en kroppsbyggare gör för att komma i form inför tävling? Eller är det så att du vill komma igång med din egen träning, kanske tappa lite trivselvikt och samtidigt få en bra teoretisk grundkunskap på köpet?

Allt det här får du svaret på i vår bok, ”Forma kroppen och maximera din prestation – om träning och hälsa på vetenskaplig grund”.

Forma Kroppen 2

-
Tillfälligt slut i lager